Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Δείτε ποιος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά της να αποφύγει αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 08.30 το πρωί, 74χρονος από τη Λευκωσία οδηγούσε το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν σε κάποια στιγμή εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά την αίθουσα δεξιώσεων «Πανόριο» στη Δρομολαξιά, Ευρωπαία υπήκοος, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο της στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας, στην προσπάθειά της να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση με το όχημα του ηλικιωμένου, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο τσιμεντένιο κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.
Τελικά το αυτοκίνητο της γυναίκας ακινητοποιήθηκε στο διαχωριστικό τσιμεντένιο κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου.
Από τη σύγκρουση, η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για περαιτέρω εξετάσεις.
Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου, οι οποίοι διεξήγαγαν έρευνες για το περιστατικό. Η Αστυνομία έκλεισε τον δρόμο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να απομακρυνθούν τα δύο οχήματα. Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 09.30 το πρωί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ικανότητα του 74χρονου για οδήγηση αναμένεται να εξεταστεί από την Αρχή Αδειών.
Πηγή: ΚΥΠΕ