Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Διαμέρισμα στην Πόλη Χρυσοχούς τυλίχτηκε στις φλόγες


Πυρκαγιά, που ξέσπασε χθες βράδυ σε διαμέρισμα στην Πόλη Χρυσοχούς, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σαλόνι ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα επηρεάστηκε ολόκληρο το διαμέρισμα.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 22.11 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο 2ο όροφο διώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αρσινόης στην Πόλη Χρυσοχούς.
 
Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.54.
 
Από την πυρκαγιά η κουζίνα και το σαλόνι υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα επηρεάστηκε ολόκληρο το διαμέρισμα.
 
Ο ένοικος του διαμερίσματος ανάφερε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ψυγείο και εξήλθε του διαμερίσματος χωρίς να κινδυνεύσει. Έγινε επίσης προληπτική εκκένωση του διπλανού διαμερίσματος λόγω του καπνού και των θερμών αερίων.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού από το νερό των πυροσβεστικών οχημάτων, 3 αναπνευστικές συσκευές και συσκευή εξαερισμού.
 
Λόγω της δύσκολης προσβασιμότητας στο χώρο του διαμερίσματος  η είσοδος των πυροσβεστικών δυνάμεων στο διαμέρισμα έγινε από το μπαλκόνι με τη χρήση κλίμακας 10.5 μέτρων. Πιθανότατα  η πυρκαγιά να ξεκίνησε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος στο ψυγείο.  Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.