Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Άνοδο καταγράφει η θερμοκρασία στην Κύπρο

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 37 στα ανατολικά παράλια, στους 34 στα νότια και βόρεια παράλια, στους 32 στα δυτικά παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο το τριήμερο.