Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Κλοπή μοτοσικλέτας στην Πέγεια


Την κλοπή της τετράτροχης μοτοσικλέτας του κατήγγειλε Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Πέγειας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Βρετανός ανέφερε στην Αστυνομία την Κυριακή ότι άγνωστοι έκλεψαν τη μοτοσικλέτα του ενώ αυτή ήταν σταθμευμένη έξω από την κατοικία του στην Πέγεια.
 
Η Αστυνομία ανέφερε επίσης ότι αρκετοί πολίτες μεταβαίνουν στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου προκειμένου να αναγνωρίσουν προϊόντα διαρρήξεων και κλοπών που εντοπίστηκαν πριν λίγες μέρες στην κατοχή 36χρονου και 18χρονης. 
 
Η σύλληψη και των δύο προσώπων έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Ιουλίου  στην Πάφο, στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου, όταν μέλη της Ομάδας «Ζ» Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 36χρονος. 
 
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 36χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, η οποία διαπράχθηκε στις 14 Ιουλίου, 2017 σε χωριό της επαρχίας Πάφου.
 
Στο αυτοκίνητο του 36χρονου επέβαινε 18χρονη, η οποία είχε συλληφθεί με βάση δικαστικό ένταλμα σύλληψης στις 17 Ιουλίου, 2017 για την ίδια υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη. 
 
Κατά τον έλεγχο και μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 36χρονου βρέθηκε μια συσκευή που εκκενώνει ηλεκτρική ενέργεια και τρία πτυσσόμενα μαχαίρια. Επίσης βρέθηκε μία φωτογραφική μηχανή για την οποία διερευνάται το ενδεχόμενο να αποτελεί προϊόν κλοπής.
 
Στην κατοχή της 18χρονης εντοπίστηκαν 21 κλειδιά διαφόρων αυτοκινήτων για τα οποία η ίδια δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.
 
Πηγή ΚΥΠΕ