Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Δείτε ποιοι και που έκρυβαν ηρωίνηΧρειάστηκε η συνεργασία δυο αστυνομικών περιοχών διαφορετικών περιοχών της χώρας για να μπει τέλος στην δράση ενός ζευγαριού Ελλήνων, που διακινούσαν σε μια τρίτη περιοχή την ηρωίνη που έκρυβαν μέσα στις… γλάστρες του μπαλκονιού τους!


Τις πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητα που είχαν αναπτύξει ένας 47χρονος και μία 36χρονη είχαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πιερίας για να τους συλλάβουν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου κατοικούν. Μάλιστα, δανείστηκαν τον σκύλο ανιχνευτή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών για να κάνει έρευνα!

Το ζευγάρι ακινητοποιήθηκε με έφοδο στο σπίτι του, αλλά οι αστυνομικοί δεν βρήκαν παρά μία συσκευασία με μικροποσότητα χασίς βάρους 1,6 γραμμαρίων και 46 ναρκωτικά χάπια. Από την δύσκολη θέση τους έβγαλε ο εκπαιδευμένος σκύλος, που βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Εκεί, μέσα στις γλάστρες, ξετρύπωσε έξι συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 258 γραμμαρίων! Έτσι, το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.http://www.protothema.gr/greece/article/699521/sunelifthi-zeugari-pou-ekruve-iroini-se-glastres-sto-balkoni-tous-sti-thessaloniki/