Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Η νεότερη κυβερνήτης Boeing 777 στον κόσμο



Από όταν ήταν ακόμα μαθήτρια η 30χρονη σήμερα Άννι Ντίβια από την Ινδία, δεν έκανε συνηθισμένα όνειρα όπως τα άλλα παιδιά.
Οι συμμαθητές της ήθελαν να γίνουν μηχανικοί ή γιατροί και εκείνη ζητούσε από τους γονείς της να την στείλουν να κάνει μαθήματα για να πιλοτάρει αεροπλάνο!

Η ίδια, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Mirror Now, δηλώνει ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πραγματοποίηση του ονείρου της ήταν η έλλειψη χρημάτων και προσθέτει: «Από την παιδική μου ηλικία ήθελα να γίνω πιλότος, παρόλο που δεν είχα την καθοδήγηση για το πώς αυτό θα γίνει».


Σε ηλικία 17 ετών και πάντα με την στήριξη των γονιών της, η νεαρή κοπέλα φοίτησε στην σχολή πιλότων «Ίντιρα Γκάντι» και δύο χρόνια αργότερα κέρδισε υποτροφία για να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της. Η Άννι Ντίβια εργάστηκε για την Air India και συνέχισε την καριέρα της μαθαίνοντας να πετά ένα Boeing 737 στην Ισπανία ενώ στη συνέχεια, στο Λονδίνο, έμαθε να πετά το μεγαλύτερο twin jet στον κόσμο, το Boeing 777!

Σήμερα, σε ηλικία 30 ετών η νεαρή γυναίκα έγινε η νεότερη κυβερνήτης Boeing 777 στον κόσμο. Με τον μισθό της βοηθά να σπουδάσουν η αδελφή και ο αδελφός της, αγόρασε ένα σπίτι για τους γονείς της και συμβουλεύει όλες τις γυναίκες να μη σταματούν να κυνηγούν τα όνειρά τους.



http://www.protothema.gr/world/article/700499/i-indi-pou-egine-i-neoteri-kuvernitis-boeing-777-ston-kosmo/