Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Βούτηξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από την περιοχή Αγ. Θέκλας

Ποσό ύψους €30,000 έκλεψαν άγνωστοι από κιβώτιο σε κατοικία στην περιοχή Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα. 
 
Χρηματικό ποσό ύψους 30 χιλιάδων ευρώ, σε διάφορα χαρτονομίσματα, έκλεψαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, από μεταλλικό κιβώτιο κατοικίας στη περιοχή Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες αργά το απόγευμα στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 30χρονο επιχειρηματία ότι μεταξύ των ωρών 21.30 – 01.00 τα ξημερώματα των ημερομηνιών 22 – 23 Ιουλίου άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του που βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα και έκλεψαν ένα μεταλλικό κιβώτιο εντός του οποίου υπήρχε το χρηματικό ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ, σε διάφορα χαρτονομίσματα των 100, 50, 20,10 και 5 ευρώ.  
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, το κιβώτιο ήταν βάρους 5 κιλών, βρισκόταν στο πάτωμα του υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο της κατοικίας και δεν ήταν στερεωμένο οπουδήποτε.
 
Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε παραβίαση της κατοικίας. Η σκηνή δακτυλοσκοπήθηκε από την Αστυνομία χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν οποιαδήποτε ίχνη.
 
Η κατοικία δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού και κλειστό σύστημα παρακολούθησης ενώ δεν καλύπτεται από ασφάλεια.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
 
Πηγή ΚΥΠΕ