Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Στο κόκκινο ο υδράργυρος στην Κύπρο


Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά το απόγευµα στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.
 
Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 37 στα ανατολικά παράλια, στους 34 στα νότια και βόρεια παράλια, στους 32 στα δυτικά παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.
 
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο το τριήµερο.