Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι στη Λεμεσό


Νεκρός εντοπίστηκε γύρω στις 21.30 χθες βράδυ σε χωράφι στο Μαρί, ο Ανδρέας Αμύρωτος, 75 χρόνων από την Λινόπετρα Λεμεσού, ο οποίος απουσίαζε από το σπίτι του από το πρωί όταν έφυγε για να μαζέψει σαλιγκάρια.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 19.30 το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Λάρνακας από το ΤΑΕ Λεμεσού πως καταγγέλθηκε από γυναίκα από την Λινόπετρα ότι από τις 10 το πρωί έλειπε από το σπίτι τους ο σύζυγος της Ανδρέας Αμύρωτος ηλικίας 75 χρόνων, ο οποίος μετέβη στη περιοχή Μαρί – Ζυγίου με το αυτοκίνητο του για να μαζέψει σαλιγκάρια.
 
Η Αστυνομία προχώρησε σε ενέργειες για εντοπισμό του σήματος του κινητού τηλεφώνου του 75χρονου το οποίο βρέθηκε στο Μαρί. Στη περιοχή μετέβησαν μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Ζυγίου, Κοφίνου και ΤΑΕ Λάρνακας και ξεκίνησαν έρευνες για εντοπισμό του 75χρονου.
 
Γύρω στις 18.30 το απόγευμα μέλη της οικογένειας του, εντόπισαν το αυτοκίνητο του σε χωράφι πίσω από το Τσιμεντοποιείο Βασιλικού στο Μαρί, ενώ τρεις ώρες αργότερα περίπου στις 21.30 εντοπίστηκε και ο 75χρονος σε παρακείμενο χωράφι.
 
Η σορός του 75χρονου επιθεωρήθηκε από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.
 
Η Αστυνομία ενημέρωσε τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για τις συνθήκες θανάτου του 75χρονου, ανέφερε ότι δεν χρειαζόταν να μεταβεί στη σκηνή.
 
Με ασθενοφόρο η σορός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αργότερα σήμερα θα γίνει η νενομισμένη νεκροτομή η οποία και θα καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του 75χρονου.
 
Πηγή ΚΥΠΕ