Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Η ΕΤΑΠ Πάφου στηρίζει Παφίτες αθλητές για συμμετοχή σε Παγκόσμιες διοργανώσεις Ironman και Gran Fondo World championship


Με ιδιαίτερη  χαρά και τιμή η ΕΤΑΠ Πάφου, μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της για ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στηρίζει  οικονομικά με συμβολικό ποσό  2 εξαίρετους Παφίτες Αθλητές.


Οι δύο αθλητές μέσα από πολύχρονη  προετοιμασία  με υψηλούς στόχους και αφοσίωση αναμένεται  τις επόμενες  βδομάδες θα συμμετάσχουν σε Παγκόσμιο αγώνα Τριάθλου Ironman  και Ποδηλασίας αντίστοιχα για να  εκπροσωπήσουν περήφανα την Χώρα και την Πόλη τους.

Ο Τριαθλητής, Δήμος Παπαδαυίδ έβαλε φέτος έναν μεγάλο στόχο: Να εκπροσωπήσει επάξια την Κύπρο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman 70.3 αλλά και να προκριθεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman full distance. Ο Δήμος κάθε χρόνο επιτυγχάνει τους στόχους του.  Για να καταφέρει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο όμως ακολουθεί πρόγραμμα εντατικής προπόνησης από επαγγελματία προπονητή τα τελευταία 3 χρόνια και έχει πλήρη αφοσίωση στο άθλημα. 
Ο Δήμος Παπαυδαυίδ θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman 70.3 που θα διεξαχθεί στις 10  Σεπτεμβρίου στην ChattanoogaTennesee στην Αμερική και επιδιώκει μια αξιοπρεπή θέση στην παγκόσμια κατάταξη. 

Ο Πάμπος Χριστοδούλου (Ρίκκος) αθλητής του Ποδηλατικού  ομίλου Ευαγόρας Παλλικαρίδης  
στην κατηγορία μάστερ 1 θα συμμετάσχει στο  Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ποδηλασίας που θα διεξαχθεί στο Άλπι της Γαλλίας στο τέλος Αυγούστου 2017.
Ο Πάμπος  μετά από την μεγάλη του επιτυχία και το αργυρό μετάλλιο στην διεθνή διοργάνωση Gran Fondo Ρόδου τον περασμένο Απρίλιο έχει αφοσιωθεί σε ένα αυστηρό προπονητικό πρόγραμμα και έχει θέσει ψηλά τον πήχη.  Επιδιώκει διάκριση στον αγώνα UCI GRAN FONDO WORLD CHAMPIONSHIP και στο ITT World Championships που θα διεξαχθεί απο τις 24-27 Αυγούστου  στην πόλη Αλπι- Γαλλίας.

Ευχόμαστε στους δύο εξαίρετους αθλητές μας κάθε επιτυχία και τους ευχαριστούμε θερμά που με περηφάνια  εκπροσωπούν την Κύπρο και την Πάφο Ιδιαίτερα,  σε τέτοιες πολύ σημαντικές παγκοσμίου επιπέδου διοργανώσεις.     

Στόχος της ΕΤΑΠ είναι η προώθηση του αθλητισμού αλλά και με την παγκόσμια παρουσία Παφιτών αθλητών να καταφέρει να προβάλει ακόμη περισσότερο την Πάφο ως ιδανικό προορισμό για προετοιμασία επαγγελματιών αθλητών  καθώς προορισμό με υψηλού επιπέδου διοργανώσεις όπως Pafos Triathlon, Marathon, Gran fondo κτλ