Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Τουρίστρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Κρίσιμη η κατάστασή της


Σε κρίσιμη κατάσταση, στον αναπνευστήρα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, τουρίστρια από τη Ρωσία, ηλικίας 57 χρόνων, η οποία παρασύρθηκε σήμερα τα ξημερώματα από αυτοκίνητο στη Λάρνακα.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3 σήμερα τα ξημερώματα Ελληνοκύπρια, ηλικίας 28 χρόνων, οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην Οδό Τάσου Μητσόπουλου με κατεύθυνση από την περιοχή Μακένζη προς το Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας, όταν σε κάποιο σημείο παρά το ξενοδοχείο «Φλαμίνγκο», κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, κτύπησε και παρέσυρε πεζή τουρίστρια από τη Ρωσία, ηλικίας 57 χρόνων, που τη δεδομένη στιγμή διασταύρωνε το δρόμο από τα δεξιά προς τα αριστερά, σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.
 
Η 57χρονη διασταύρωνε το δρόμο κοντά στη διάβαση πεζών.
 
Από το δυστύχημα η 57χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Η γυναίκα τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα και η κατάστασή της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη.
 
Στην 28χρονη οδηγό έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 29 αντί 22 μιλιγκράμ και τελική ένδειξη 19 μιλιγκράμ.
 
Η σκηνή σκιαγραφήθηκε και φωτογραφήθηκε από την Αστυνομία και την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.