Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Φονικό στη Λεμεσό


Φόνος, με θύμα 45χρονο, σημειώθηκε στις 01:20 τα ξημερώματα στη Λεμεσό, με την αστυνομία να αναζητεί τα στοιχεία του δράστη, που φαίνεται να είναι ασιατικής καταγωγής.
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ, Ιωάννη Σωτηριάδη, το θύμα βρισκόταν στο διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου, που βρίσκεται στον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μιχαήλ Μιχαηλίδη, που είναι πάροδος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ`.
 
Σε κάποια στιγμή κτύπησε το κουδούνι και μόλις το θύμα άνοιξε την πόρτα, δέχθηκε κτυπήματα με μαχαίρι, τα οποία τον τραυμάτισαν θανάσιμα, ενώ ο δράστης εγκατέλειψε αμέσως τη σκηνή.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είναι ασιατικής καταγωγής και διαμένει σε διαμέρισμα γειτονικής πολυκατοικίας.
 
"Ο δράστης φαίνεται να είναι επίσης ασιατικής καταγωγής, του οποίου γνωρίζουμε μόνο το μικρό όνομα και γίνονται προσπάθειες με σκοπό να εντοπίσουμε τα πλήρη στοιχεία του για να προχωρήσουμε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του", είπε ο κ. Σωτηριάδης.
 
Ανέφερε δε πως το θύμα και ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται να γνωρίζονταν, ωστόσο τα κίνητρα που οδήγησαν στο φονικό δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει.
 
Το θύμα να πούμε ότι κατάγεται από τη Σρι Λάνκα  Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό.