Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ένταλμα σύλληψης για το φονικό στη Λεμεσό


Ένταλμα σύλληψης εναντίον 49χρονου από τη Σρι Λάνκα εξασφάλισε η Αστυνομία σε σχέση με τη δολοφονία 45χρονου ομοεθνούς του, που διαπράχθηκε σε διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου, στις 01:20 τα ξημερώματα, στην οδό Μιχαήλ Μιχαηλίδη στη Λεμεσό.
 
Μετά την εξασφάλιση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη και εντάλματος σύλληψης, η Αστυνομία ερεύνησε το διαμέρισμά του, που βρίσκεται σε γειτονική πολυκατοικία από την πολυκατοικία όπου διαπράχθηκε το φονικό, χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσει.
 
Από περαιτέρω έρευνες, διαπιστώθηκε πως ο 49χρονος βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο, καθώς είχε απελαθεί το 2011, ενώ στο διαμέρισμά του εντοπίσθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
 
Υπενθυμίζεται πως το θύμα βρισκόταν στο διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου, όταν σε κάποια στιγμή κτύπησε το κουδούνι. Μόλις ο 45χρονος άνοιξε την πόρτα, δέχθηκε κτυπήματα με μαχαίρι, τα οποία ήταν θανατηφόρα, όπως δήλωσε το πρωί ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε αυτοψία στη σκηνή.
 
"Διενήργησα αυτοψία στη σκηνή του συμβάντος και στη σορό άνδρα ασιατικής καταγωγής, ο οποίος φέρει τραύμα από νύσσον και τέμνον όργανο", ανέφερε, προσθέτοντας πως η νεκροτομή επί της σορού θα διενεργηθεί αύριο.
 
Τα κίνητρα του φονικού δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει και γίνονται προσπάθειες να εξακριβωθούν μέσα από μαρτυρίες, ενώ γίνονται εντατικές έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη του υπόπτου.
 
Πηγή ΚΥΠΕ