Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Δείτε ποιος δέχτηκε επίθεση με ρόπαλο


Με κεφαλαιμάτωμα νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Λάρνακας άνδρας ύστερα από επίθεση με ρόπαλο.
 
 
Με κεφαλαιμάτωμα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας άνδρας από τη Λάρνακα, ο οποίος τραυματίστηκε ύστερα από επίθεση με ρόπαλο που δέχθηκε χθες βράδυ από 27χρονο από το Κίτι.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20.30 χθες βράδυ καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο στην Οδό Αντρέα Θωμά στο Κίτι.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν άνδρα από τη Λάρνακα, ο οποίος ανέφερε ότι κτυπήθηκε με ρόπαλο στο κεφάλι από 27χρονο από το Κίτι. Σύμφωνα με τον τραυματία ο 27χρονος προκάλεσε επίσης ζημιές σε τρία αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο δρόμο.
 
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του και κεφαλαιμάτωμα και κρατήθηκε για νοσηλεία.
 
Εναντίον του 27χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και γύρω στις 02.30 σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθη.
 
Αναμένεται ότι αργότερα σήμερα ο 27χρονος θα κατηγορηθεί γραπτώς και θα αφεθεί ελεύθερος.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.
 
Πηγή ΚΥΠΕ