Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Δείτε ποιος και που καταδίωξε επίδοξους κλέφτες

Ομογενής τριανταενός χρόνων δέκτηκε επίθεση από δύο πρόσωπα τα οποία προσπάθησε να καταδιώξει, όταν αντιλήφθηκε ότι ενέχονται, όπως κατήγγειλε, σε κλοπή.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι γύρω στις 12 και μισή  το μεσημέρι, ενώ ευρίσκετο στο χώρο εργασίας του σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, αντιλήφθηκε να απομακρύνονται δύο άγνωστοι άνδρες, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε στα χέρια του ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Οι άνδρες, κατήγγειλε, προηγουμένως κινούνταν ύποπτα στο χώρο των διαμερισμάτων .
Ο 31χρονος, στην προσπάθειά του να τους σταματήσει, δέχτηκε επίθεση από τους δύο άνδρες οι οποίοι τον κτύπησαν τόσο με τα χέρια τους, όσο και με ένα σιδερένιο λοστό με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.
Μάλιστα, ο ένας εκ των δραστών πήρε την μπαταρία του κινητού του, που είχε πέσει στο έδαφος και τράπηκε με το δεύτερο πρόσωπο σε φυγή, αφήνοντας στη σκηνή το χρηματοκιβώτιο.
Στις Πρώτες Βοήθειες όπου μετέβη ο 31χρονος, ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε κάταγμα στον δείκτη και στον καρπό του δεξιού χεριού.
Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις. Από την σκηνή παραλήφθηκαν ο λοστός, το χρηματοκιβώτιο και άλλα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.
Πηγή: ΚΥΠΕ