Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Όλα τα νεότερα για την εξαφάνιση της 35χρονης



Σαράντα οκτώ ώρες συμπληρώνονται σήμερα το πρωί, από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της 34χρονης Αγγλοκύπριας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία και οι έρευνες για τον εντοπισμό της βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 


Σύμφωνα με πληροφορίες στο νησί έφτασαν χθες ο αδερφός και ένας φίλος του συντρόφου της, ο οποίος απευθύνει έκκληση στην Google και το Facebook να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου. Όπως γράφαμε και χθες το τελευταίο στίγμα της συσκευής εντοπιζόταν στους ‘’Φούρνους’’ κι αυτό γιατί εκεί βρίσκεται η κεραία κινητής τηλεφωνίας.



Το θρίλερ της εξαφάνισης περιπλέχθηκε περεταίρω όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο που διέμενε με τον σύντροφό της. 

Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν η αιμορραγία οφείλεται σε φυσικά αίτια ή αν προκλήθηκε από κάποιο χτύπημα. Κατά πληροφορίες ο σύντροφός της υποστήριξε στην κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ότι το προηγούμενο βράδυ άνοιξε η μύτη της 34χρονης, αποδίδοντας στο γεγονός αυτό τα ευρήματα των αστυνομικών. 

«Υπήρχαν κάποιες μικρές σταγόνες αίματος στο σεντόνι, στο κρεβάτι και στον καθρέφτη του δωματίου αλλά μη φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο», δήλωσε στο protothema.gr ο Θοδωρής Θεοδωράκης, ο γιος του ιδιοκτήτη του καταλύματος. 

Ο κ. Θεοδωράκης ερωτηθείς για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάθεση που έδωσε η καμαριέρα του καταλύματος και στην οποία φέρεται να υποστήριξε ότι άκουσε το προηγούμενο βράδυ φωνές στο δωμάτιο είπε: «Δεν ήμουν εγώ εκεί, ούτε μου έχει πει εμένα κάτι τέτοιο». 



Σημείωσε ακόμη ότι ο σύντροφος της αγνοούμενης βρίσκεται «σε άσχημη κατάσταση, ήρθαν και ο αδελφός του με έναν φίλο του. Φαίνονταν ταλαιπωρημένοι, αγκαλιάζονταν, ήταν στεναχωρημένοι». 


astrofysikos_arthross2



Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές σφράγισαν το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι από τις 3 Αυγούστου. Παράλληλα αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, εθελοντές και κάτοικοι με τη συνδρομή ενός ελικοπτέρου «χτενίζουν» όλες αυτές τις ώρες το νησί για να βρουν τη Νάταλι Κρίστοφερ

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι και συγγενείς της αγνοούμενης κάνουν δημόσια έκκληση σε όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στις έρευνες των Αρχών να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα του νησιού.



https://www.protothema.gr/greece/article/914716/agonia-gia-tin-astrofusiko-stin-ikaria-i-marturia-gia-fones-oi-kilides-aimatos-kai-to-sima-tou-kinitou/