Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Αύριο στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν

Στον τόπο που μεγάλωσε, την Αλόννησο  θα παιχτεί αύριο στις τρεις το μεσημέρι η τελευταία πράξη του δράματος για την 20χρονη Καρολάιν, που έχασε την ζωή της τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά αφαιρώντας για πάντα την ζωή της, δίπλα στο μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της και ακινητοποιώντας τον σύζυγο της.


Τόσο ο σύζυγος της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος όσο και η μητέρα της Σούζαν μετά από σκέψη πήραν την απόφαση η σορός της πανέμορφης 20χρονης να μεταφερθεί στο νησί που πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της αλλά και βίωσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του άνδρα της.

Έτσι η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στην κεντρική εκκλησία της Αλόννησου την Αγία Παρασκευή, όπου ολόκληρο το νησί θα βρίσκεται εκεί για να την αποχαιρετήσει. Αμέσως μετά η σορός της θα μεταφερθεί στο κοιμητήριο της Χώρας, προκειμένου να κηδευτεί.

Το όμορφο νησί των Σποράδων εξακολουθεί να πενθεί για το τραγικό τέλος της Καρολάιν, ενώ περιμένει με αγωνία την οικογένεια της για να της συμπαρασταθεί. Τραγική φιγούρα όλες αυτές τις ώρες μεταξύ άλλων και ο πατέρας της Ντέιβιντ, ο οποίος παρέμεινε στο νησί εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και που τον έχουν καθηλωμένο μέσα στο σπίτι της οικογένειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: