Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στο βραβευμένο Grill Room του Amathus

Με θέα το απέραντο γαλάζιο, το βραβευμένο εστιατόριο “The Grill Room” του ξενοδοχείου Amathus Beach Hotel μετατρέπεται στον απόλυτο καλοκαιρινό γευστικό προορισμό και υποδέχεται τους λάτρεις του καλού φαγητού και ιδιαίτερα του εκλεκτού steak, σε ένα ασφαλές και ειδυλλιακό περιβάλλον.

Το απολαυστικό μενού του εστιατορίου, με συνταγές εξαίσια ψημένες στον παγκοσμίου φήμης φούρνο «Josper», υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο πολυπολιτισμικό ταξίδι γεύσεων, αρωμάτων και αισθήσεων.

Οι έμπειροι chef, καθώς και η πρωταθλήτρια οινοχόος του ξενοδοχείου επιφυλάσσουν στους επισκέπτες του Grill Room γαστρονομικές ξεναγήσεις υψηλών απολαύσεων, με ευφάνταστες προτάσεις από όλο τον κόσμο.

Aνάμεσα από μια εξαιρετική ποικιλία steaks μπορείτε να επιλέξετε το ζουμερό αυστραλιανό “Producer – 1788”, το βραβευμένο σκωτσέζικο “Αμπερντίν Angus”, το ανώτερης ποιότητας αμερικάνικο “Black Angus”, το ιρλανδικό “Black Angus Tomahawk” για δύο, καθώς και τα μοναδικά “Striploin”, “Rib-eye on bone” και “T-BONE”, όλα σερβιρισμένα με ψητά εποχιακά λαχανικά και πατάτες της δικής σας επιλογής, πουρέ, τηγανητές ή ψητές στο φούρνο.

Την αξεπέραστη γευστική εμπειρία ολοκληρώνουν το λαχταριστό Signatured Baked Alaska με παγωτό τιραμισού, μπισκότο κακάο, τραγανή βάφλα με φουντούκι και μαρέγκα στο φούρνο, καθώς και το ακαταμάχητο Taranoa Chocolate Cake με μπισκότο κακάο, κρεμ μπρουλέ, κεράσια «μορέλλο» και παγωτό φουντούκι.

The Grill Room - Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, 19.00-22.30

Κρατήσεις: Online ή στο 25832000

Δεν υπάρχουν σχόλια: