Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Υπόθεση μαχαιροφορίας και οχληρίας στην Πάφο

Υπόθεση μαχαιροφορίας και οχληρίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 37χρονου . Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 21:30 χθες, περιπολικό της Αστυνομίας που βρισκόταν στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου παρά τον κυκλικό κόμβο αντιλήφθηκε όχημα, το οποίο βρισκόταν σε κίνηση και στο πίσω μέρος του κόλλησε ένα αυτοκόλλητο χρώματος μαύρου το οποίο απεικόνιζε στρατιωτικό τυφέκιο, δημιουργώντας υποψίες στην Αστυνομία.

Ακολούθησε το πιο πάνω όχημα στο χώρο στάθμευσης στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου το ανέκοψαν και από έλεγχο που έκαναν στους επιβαίνοντες διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός είναι ηλικίας 37 ετών. Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο πιο πάνω όχημα και εντοπίστηκε σε αυτό ένα μαχαίρι 10 εκατοστών που κατέληγε σε μυτερή άκρη το οποίο βρισκόταν σε θήκη ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα και το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.
Ακολούθως ο οδηγός συνελήφθη για τα αυτόφωρο αδικήματα της μαχαιροφορίας,και της οχληρίας και οδηγήθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Μικροπαραβάσεων ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για να προσαχθεί αργότερα σε δίκη. Στη συνέχεια, στις 02:00 αφέθηκε ελεύθερος.
Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: