Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Σε αυτόν πέρασαν χειροπέδες για επίθεση με σιδερολοστό εναντίον 30χρονου

 Στη σύλληψη άνδρα, ηλικίας 25 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση επίθεσης εναντίον 30χρονου και τραυματισμού του, το βράδυ της 15 ης Μαΐου 2021. 

 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία από τον 30χρονο, γύρω στις 11μ.μ. της 15 ης Μαΐου, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του, κινούνταν με το αυτοκίνητό τους, σε δρόμο της Λεμεσού, δεύτερο αυτοκίνητο, ανέκοψε την πορεία τους, αναγκάζοντάς τους να σταματήσουν. Από το δεύτερο όχημα εξήλθαν τρία πρόσωπα, τα οποία πλησίασαν τον 30χρονο και αφού τον κτύπησαν με σιδερολοστό στο κεφάλι, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

 

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάφορα τραύματα στο κεφάλι, μεταξύ των οποίων επισκληρίδιο αιμάτωμα, κεφαλαιμάτωμα και κάταγμα μετωπιαίου οστού. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. 

 

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 25χρονου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=20074

Δεν υπάρχουν σχόλια: