Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Αύριο Πέμπτη το τελευταίο αντίο στο Γιώργο και στη Μαρία


Το τελευταίο αντίο σε δύο νέα παιδιά, τον Γιώργο Αθανασίου και τη Μαρία Κελασίδου, που σκοτώθηκαν στο θανατηφόρο δυστύχημα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, θα πουν γονείς,  συγγενείς και φίλοι.

Η 20χρονη Μαρία, θα κηδευτεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, στις 11:00 το πρωί, ενώ η ταφή της θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλεπιανών. Όπως αναφέρει η οικογένεια της άτυχης Μαρίας, όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν εισφορές διαδικτυακά, στον λογαριασμό CY56002001950000357025586951

Tέσσερις ώρες αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στις 15:00, στην τελευταία του κατοικία θα οδηγηθεί και ο 21χρονος Γιώργος Αθανασίου, από τον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού, στον συνοικισμό Άσπρες στο Στρόβολο.


Θα ακολουθήσει η ταφή του, στο κοιμητήριο Λατσιών. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για άπορες οικογένειες.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο δυστύχημα, σημειώθηκε γύρω στις 22:45, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν το όχημα που οδηγούσε η 20χρονη Μαρία, εξετράπη της πορείας του, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, πέρασε πάνω από διαχωριστική νησίδα και προσέκρουσε σε όχημα που ερχόταν εξ αντιθέτου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, οι δύο νέοι εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ακολούθως, ασθενοφόρο τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό τους.


https://www.reporter.com.cy/police/article/812022/to-teleftaio-antio-sti-maria-kai-sto-gorg-poy-skotothikan-se-trochaio-sto-strobolo

Δεν υπάρχουν σχόλια: