Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Βραβείο Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας στην Avaton Communications

 

Το Βραβείο καλύτερης Επικοινωνιακής Στρατηγικής για την Εκστρατεία Διαφώτισης Endomarch Cyprus, απέσπασε η Avaton Communications, στα Cyprus Healthcare Business Awards.

 

Η Avaton Communications βραβεύτηκε για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προώθηση των μηνυμάτων της καμπάνιας Endomarch Cyprus, που στόχευσαν στην ευαισθητοποίηση του κοινού και στην αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης που ταλαιπωρεί  χιλιάδες γυναίκες στην Κύπρο και εκατομμύρια σε όλο τον πλανήτη.

 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Avaton Communications Μαίρη Χαρίτωνος, δήλωσε ότι η κατάκτηση του βραβείου στα Healthcare Business Awards, αποτελεί σαφή αναγνώριση της Στρατηγικής Επικοινωνίας, των καινοτόμων προγραμμάτων και ενημερωτικών δράσεων που αναλαμβάνει η εταιρεία μας. Η καμπάνια υπογράμμισε, πέτυχε το στόχο της και εμείς καταφέραμε να αφήσουμε το θετικό μας αποτύπωμα στην κοινωνία και στη διασφάλιση της υγείας. Τα εύσημα ανήκουν στην ομάδα μου τόνισε, καθώς όλοι εργάστηκαν μεθοδικά και με αφοσίωση για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Χαρακτήρισε επίσης, καθοριστικό το ρόλο του επικεφαλής της εκστρατείας, Δρος Ανδρέα Σταυρούλη, ο οποίος, με την πολύτιμη επιστημονική του γνώση και εμπειρία, συνέβαλε στην ενημέρωση εκατοντάδων γυναικών, ώστε να αναζητήσουν σωστή διάγνωση και θεραπεία.

 

Τα Βραβεία Healthcare Business Awards  διοργανώνονται, από την Boussias Communications και αφορούν στην επιβράβευση εταιρειών, φορέων και οργανισμών που εφαρμόζουν βέλτιστες πρακτικές,  καινοτόμες δράσεις, πρωτοβουλίες και συνεργασίες σε θέματα υγείας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών στην Κύπρο παράλληλα με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

 

Η Avaton Communications

 

Η Avaton Communications, δραστηριοποιείται στο χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης εικόνας και φήμης, σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς. Σχεδιάζει στρατηγικές marketing και διαφήμισης, υλοποιεί επικοινωνιακές δράσεις προώθησης και προβολής, διοργανώνει εκστρατείες και εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών. Εφαρμόζει ολοκληρωμένες στρατηγικές ψηφιακού marketing και υλοποιεί αποδοτικές καμπάνιες στα κορυφαία κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Instagram, Twitter & LinkedIn.

Δεν υπάρχουν σχόλια: