Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Όλα τα νεότερα για το φονικό της Λευκωσίας

 

Τις συνθήκες θανάτου του Ελισσαίου Κεσίδη, 50 ετών από την Ελλάδα, διερευνά η Αστυνομία. 

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.40 χθες βράδυ δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε δρόμο στη Λευκωσία, βρισκόταν άνδρας ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν στο έδαφος, τον 50χρονο. 

 

Ο Κεσίδης, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγη ώρα αργότερα, στις 11.30μ.μ., απεβίωσε.

 

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 50χρονος, λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του, συνεπλάκη με άλλα δύο πρόσωπα, στην περιοχή όπου εντοπίστηκε αναίσθητος.

 

Από περαιτέρω διερεύνηση, διαπιστώθηκε ότι τα δύο άλλα πρόσωπα, που συμμετείχαν στη συμπλοκή ήταν 41χρονος και 32χρονος και οι δύο κάτοικοι Λευκωσίας. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Το πρωί σήμερα, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

 

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 50χρονου, αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροψία, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.



https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=20096

Δεν υπάρχουν σχόλια: