Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Τρεις καταγγελίες υποστατικών στην Πάφο και μία στη Λευκωσία

 Σε καταγγελία 44 πολιτών και 4 ιδιοκτήτων υποστατικών, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως από τις 6.00 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 6.00 σήμερα το πρωί διενεργήθηκαν 5.946 έλεγχοι σε παγκύπρια βάση.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.647 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και 1 υποστατικό, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 1.345 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 21 πολίτες, στη Λάρνακα έγιναν 521 έλεγχοι με 10 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο έγιναν 795 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες και 3 ιδιοκτήτες υποστατικών, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 632 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης και στην περιοχή της Μόρφου διενεργήθηκαν 513 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Επιπλέον, το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 368 ελέγχους με 4 καταγγελίες πολιτών και η Ναυτική και Λιμενική Αστυνομία 125 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.


Σε σχέση με τις καταγγελίες των υποστατικών, το υποστατικό στη Λευκωσία ήταν coffee restaurant το οποίο λειτουργούσε πέραν των επιτρεπόμενων ωρών. Στην Πάφο, καταγγέλθηκε ένα εστιατόριο στο οποίο εργαζόμενοι δεν φορούσαν μάσκες ενώ δεν υπήρχε σήμανση για αποστάσεις, μια καφετέρια στην οποία υπήρχε συνωστισμός στον εσωτερικό της χώρο ενώ δεν τηρούνταν και οι προβλεπόμενες αποστάσεις για τα τραπέζια και ένα snack bar το οποίο λειτουργούσε μετά τις 22:45 ενώ στο εσωτερικό του υπήρχαν πελάτες όρθιοι που χόρευαν.


https://www.reporter.com.cy/police/article/811105/toys-stoichise-akriba-o-choros-se-snack-bar-toys-tsakose-i-astynomia

Δεν υπάρχουν σχόλια: