Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Παντρεύτηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης

 

Μία πρωτότυπη γαμήλια τελετή οργάνωσε ένα ζευγάρι Ινδών, που αποφάσισαν να παντρευτούν «στον αέρα», προκειμένου να αποφύγουν τις απαγορεύσεις, που ισχύουν στη χώρα τους εξαιτίας του lockdown.

Τα νέα έγιναν γνωστά μέσω των social media, όπου οι -πάνω από 160- καλεσμένοι ανάρτησαν φωτογραφίες από την περίσταση, ενώ οι υπεύθυνοι του πληρώματος του Boeing 737 δηλώνουν πως δεν γνώριζαν τίποτα σχετικά με τον γάμο, που πραγματοποιήθηκε.
Το ζευγάρι από την Ινδία θεώρησε πως δεν έπρεπε να συμβιβαστεί με τους κανόνες, ιδιαίτερα μετά το συμβάν, όπου χιλιάδες Ινδοί «έσπασαν» το lockdown για να παρακολουθήσουν την... κηδεία ενός αλόγου!

Ενώ οι θάνατοι στη χώρα τους από κορωνοϊό έχουν ξεπεράσει τους 300.000 και τα μέτρα προστασίας γίνονται όλο και πιο αυστηρά, οι Ρακές και Ντακσίνα δεν έκαναν... εκπτώσεις στις επιθυμίες τους και διοργάνωσαν τον γάμο τους, όπως τον ήθελαν. Με παραπάνω από 160 καλεσμένους στην «πτήση τους», αντί τους 50 που ορίζει η κυβέρνηση ως επιτρεπτό όριο καλεσμένων σε γάμους και χωρίς μάσκες, ένωσαν τις ζωές τους με ένα πολύ «διαφορετικό» μυστήριο.

Η πτήση τους ξεκινούσε από το Μαντουράι της Ινδίας και είχε ως τελικό προορισμό το Ταμίλ Ναντού, όπου οι δύο νεόνυμφοι θα ξεκινούσαν το μήνα του μέλλιτος. Όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι της πτήσης που ήρθαν σε επικοινωνία με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ούτε εκείνοι είχαν κάποια σχετική πληροφόρηση, ενώ τούς είχαν δοθεί οδηγίες ότι πρόκειται για ένα ταξίδι, το οποίο θα πραγματοποιούταν μετά το γάμο.

Οι Αρχές, βέβαια, δε θα μπορούσαν να αγνοήσουν το συνωστισμό, που επικρατούσε εν ώρα πτήσης, ειδικότερα χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, την ώρα που τόσοι συμπολίτες τους μάχονται για τη ζωή τους. Όπως ανακοίνωσε ο αξιωματικός, έχουν ήδη δοθεί εντολές για αφαίρεση των διαβατήριων σε όσους επιβιβάστηκαν, ενώ όλοι θα πληρώσουν ως πρόστιμο ένα χρηματικό ποσό, το οποίο δεν έχει οριστεί ακόμα.



https://www.protothema.gr/world/article/1127199/indoi-padreutikan-en-ptisei-me-160-kalesmenous-gia-n-apofugoun-tis-apagoreuseis-tou-lockdown-deite-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια: