Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Νεκρός Ελλαδίτης μετά από συμπλοκή

 Νεκρός 50χρονος από την Ελλάδα, μετά από ασυμπλοκή χθες βράδυ στη Λευκωσία, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση φόνου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 22:00 στην οδό Καλλιπόλεως, σημειώθηκε συμπλοκή, στην οποία συμμετείχε ο 50χρονος με άλλα δύο πρόσωπα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, την οποία έχει ενώπιον της η Αστυνομία, τα τρία πρόσωπα που διατηρούσαν φιλική σχέση, πριν τον καβγά βρίσκονταν μαζί στο σημείο. 

Μετά το αιματηρό επεισόδιο, στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Δύναμης, ενώ ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε δύο πρόσωπα από τη Γεωργία και την Ελλάδα. 

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και μέλη της Αστυνομίας διενεργούν έρευνες. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 50χρονου, θα διαπιστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. 


Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή όπου διαρπάχθηκε ο φόνος του 50χρονου από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φονική συμπλοκή σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, στην οδό Καλλιπόλεως.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν, ο 50χρονος διαπληχτίστηκε και πιάστηκε στα χέρια με άλλα δύο πρόσωπα, με τα οποία φαίνεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις. Μάλιστα πριν τον καβγά, βρίσκονταν όλοι μαζί σε περίπτερο, όπου κατανάλωναν αλκοόλ.

Μετά το αιματηρό επεισόδιο, ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του. Επί τόπου έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη της Αστυνομίας, που φόρεσαν χειροπέδες σε δύο πρόσωπα 41χρονο από τη Γεωργία και 32χρονο από την Ελλάδα. Η Αστυνομία έχει ζητήσει το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου, σε μια προσπάθεια να ρίξει φως στην υπόθεση.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη από μέλη της Αστυνομίας, που έχουν περισυνελλέξει τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Αυτοψία θα διενεργήσει η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 50χρονου Ελλαδίτη, θα διαπιστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.



https://www.reporter.com.cy/police/article/812961/psachnoyn-apantiseis-se-kameres-ga-to-foniko-stin-kallipoleos-katanalosan-alkool

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΗΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ, ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ... Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ.