Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Δείτε γιατί σκότωσε εν ψυχρώ τον εργοδότη του

Ανθρωποκυνηγητό είχαν εξαπολύσει οι Αρχές της Γαλλίας για να βρουν τον 29χρονο φερόμενο ως δράστη της διπλής δολοφονίας στο χωριό Σεβέν.

Τελικά ο νεαρός που είχε καταφύγει σε ορεινή περιοχή, όπου και κρυβόταν, παραδόθηκε μόνος του στην Αστυνομία με το Huffington Post να αναφέρει ότι ομολόγησε το έγκλημα χωρίς να δηλώσει μεταμέλεια.

Ο λόγος για τον Βαλεντίν Μαρκόνε που πυροβόλησε την περασμένη Τρίτη εν ψυχρώ το αφεντικό του μετά από μια παρατήρηση, αλλά και έναν συνάδελφο που προσπάθησε να τον σταματήσει.

«Ένας εξ αυτών δεν χαιρέτησε το αφεντικό του, ο οποίος του το επισήμανε ευγενικά, χωρίς να δείχνει ιδιαίτερη ενόχληση» είπε ο ανακριτής σε δηλώσεις του για το έγκλημα στον γαλλικό Τύπο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο 29χρονος φέρεται να πυροβόλησε πολλές φορές στο κεφάλι τον εργοδότη του, ενώ όταν ο συνάδελφός του «αποσβολωμένος από την κατάσταση» προσπάθησε να σταματήσει στράφηκε και προς τα εκείνον με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι δύο ακαριαία.

Σύμφωνα με την The Sun ο Βαλεντίν Μαρκόνε είναι παντρεμένος και η γυναίκα του έφερε πριν μόλις λίγο καιρό στον κόσμο το μωρό τους.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών ο 29χρονος που είχε άδεια οπλοφορίας αφού είναι κυνηγός, πρόσφατα είχε έρθει σε σύγκρουση με το αφεντικό του για το ωράριο εργασίας.



https://www.eirinika.gr/article/221950/aneipoti-tragodia-stin-gallia-29hronos-skotose-afentiko-toy-ena-synadelfo-toy-ekane

Δεν υπάρχουν σχόλια: