Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Οι δύο νέοι που έχασαν τη ζωή τους μετά από φοβερό τροχαίο δυστύχημα. ΦΩΤΟ

Μετά από φοβερό τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους δύο νέα παιδιά. Οι Αρχές κάνουν έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το θανατηφόρο, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Το τροχαίο, σημειώθηκε χθες γύρω στις 22:45 το βράδυ, όταν το όχημα που οδηγούσε η 20χρονη Μαρία Κελασίδου από τον Στρόβολο με συνοδηγό τον 21χρονο Γιώργο Αθανασίου εξετράπη της πορείας του, για άγνωστους ακόμη λόγους και αφού πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο 47χρονης.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση, οι δύο νέοι εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος και χρειάστηκε η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τον απεγκλωβισμό τους.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο τους.

Όσον αφορά τη 47χρονη μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.


https://www.reporter.com.cy/police/article/811194/dyo-neoi-efygn-noris-kai-adika-xepsychisan-sta-syntrimmia-o-gorgs-kai-i-maria


φώτο

https://www.alphanews.live/cyprus/thrinos-gia-ton-hamo-toy-giorgoy-kai-tis-marias-poy-xepsyhisan-stin-asfalto-foto

Δεν υπάρχουν σχόλια: