Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Φόνος. Άντρας βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα

 

Συμπλοκή που κατέληξε σε φονικό φαίνεται να κρύβεται πίσω από τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα, στο οποίο έσπευσε η Αστυνομία, μετά από πληροφορία για συμπλοκή. 

Με την άφιξή της στο σημείο εντόπισε νεκρό τον άνδρα Βουλγαρικής καταγωγής και αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε και άρχισαν έρευνες. 

Επίσης στο σημείο για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. 

Την ίδια ώρα η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ άρχισε τη λήψη καταθέσεων ώστε να διαπιστωθεί τι προηγήθηκε του φόνου. 

Οι έρευνες των Αρχών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου. 


https://www.reporter.com.cy/police/article/810961/fonos-piso-apo-ton-nekro-se-diamerisma-proigthike-symploki



Νεκρός εντοπίστηκε αλλοδαπός άνδρας σε οικία στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό, ο άνδρας φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ δεν αποκλείεται να προκλήθηκαν μετά από συμπλοκή 

Στην σκηνή κλήθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. 

https://www.sigmalive.com/news/local/784440/ektakto-nekros-andras-sti-lemeso-entopistike-maxairomenos-foto



Σε συναγερμό τέθηκε το ΤΑΕ Λεμεσού μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα, στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας Βουλγαρικής καταγωγής, εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να είναι ο χώρος διαμονής του.

Αν και αρχικά η πληροφορία ενώπιον των αρχών ανέφερε ότι ο άνδρας έφερε τραύματα από μαχαίρι, το τρόπος που επήλθε ο θάνατός του παραμένει ανοιχτός.

Αρχικά η Αστυνομία είχε ενημερωθεί για συμπλοκή και όταν τα μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον αλλοδαπό άνδρα νεκρό.

Στη σκηνή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις του ΤΑΕ Λεμεσού για εξετάσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος του αλλοδαπού άνδρα προέκυψε ύστερα από εγκληματική ενέργεια ωστόσο αναμένονται περισσότερες πληροφορίες από την Αστυνομία.

https://cyprustimes.com/koinonia/nekros-andras-sti-lemeso-ola-deichnoyn-egklimatiki-energeia-pics/


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό πτώματος σε διαμέρισμα στη Λεμεσό. Ο άνδρας Βουλγαρικής καταγωγής φέρει τραύματα πιθανώς από μαχαίρι κάτι που οδηγεί στην εγκληματική ενέργεια.

Ήδη οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που βρέθηκαν στο σημείο περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες της εγκληματικής ενέργειας.

Πάντως η Αστυνομία πληροφορήθηκε για συμπλοκή που έλαβε χώρα στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Βούλγαρος μια πληροφορία που αξιολογείται από τα μέλη της Δύναμης σε μια προσπάθεια να βρεθεί η άκρη του νήματος της νέας εγκληματικής ενέργειας.

Οι έρευνες των Αρχών είναι στο Αρχικό στάδιο, με την Αστυνομία να έχει ενώπιον της υπόθεση φόνου.

https://omegalive.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια: