Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Σε κρίσιμη κατάσταση 74χρονη μετά από τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 74χρονη συνεπεία τροχαίας οδικής σύγκρουσής, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Λιοπέτρι. Η τροχαία οδική σύγκρουση, συνέβη γύρω στις 6 το απόγευμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος από τη Λευκωσία, σε δρόμο εντός του χωριού Λιοπετρίου, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη, κάτοικος του χωριού.

Από τη σύγκρουση η 74χρονη εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.
Τόσο η 74χρονη, όσο και δύο άλλες γυναίκες ηλικίας 85 και 64 ετών, οι οποίες επέβαιναν στο αυτοκίνητό της, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για Νοσηλεία.
Επίσης, στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 23χρονος, ο οποίος έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.
Η 74χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι δύο άλλες γυναίκες παρέμειναν για νοσηλεία (η μία μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική).
Ο 23χρονος οδηγός, υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοτέστ με τελική ένδειξη 49μg  αντί 22μg, καθώς επίσης και σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη στην κάνναβη, ενώ αρνήθηκε να υποβληθεί σε τελική εξέταση.
Κατά την παραμονή του στις πρώτες βοήθειες του Νοσοκομείου, ο 23χρονος προκαλούσε ανησυχία και διασάλευσης της ειρήνης με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
Στη συνέχεια ο 23χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα πιο πάνω αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: