Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Στα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου το Four Seasons

Την ανώτατη διεθνή διάκριση TripAdvisor Travellers Choice «Best of the Best» για το 2021 απέσπασε, το ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και φιλοξενίας που παρέχει.

Το TripAdvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο ανακοίνωσε ότι το Four Seasons συγκαταλέγεται στο 1% των κορυφαίων ξενοδοχείων παγκοσμίως και τοποθετείται στην ιδιαίτερα τιμητική 21η θέση ανάμεσα στα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία της Ευρώπης.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Four Seasons κ. Νίκος Αρίστου δήλωσε ότι η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή για τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου. Επιβεβαιώνει τόνισε, ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια της πιο δύσκολης χρονιάς για την τουριστική βιομηχανία και ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία, το Four Seasons εξακολουθεί να προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης στους πελάτες του. Το βραβείο αυτό, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρίστου, αποτελεί επίτευγμα-ρεκόρ, μετά την 25η θέση που κατέλαβε το Four Seasons το 2019.

Συγχαίροντας τους νικητές η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Tripadvisor, Kanika Soni, δήλωσε εντυπωσιασμένη, για το γεγονός ότι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, κάποιες τουριστικές επιχειρήσεις κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες προκλήσεις, εφαρμόζοντας νέα μέτρα καθαριότητας, υιοθετώντας οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να διασφαλίσουν  την ασφάλεια των επισκεπτών. Τα βραβεία Travellers 'Choice υπέδειξε η κα Soni, αποτυπώνουν ένα ολόκληρο έτος αξιολογήσεων των ταξιδιωτών για την υποδειγματική εξυπηρέτηση που έτυχαν σε συνδυασμό με  την ανεπανάληπτη εμπειρία, στους χώρους που επισκέφτηκαν εν μέσω πανδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο “Best of the Best Travelers' Choice” αποτελεί την υψηλότερη διάκριση που απονέμεται από το TripAdvisor από το 2002. Πρόκειται για τα μοναδικά βραβεία της τουριστικής βιομηχανίας, βασισμένα σε εκατομμύρια κριτικές και απόψεις ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιλέγουν τα «καλύτερα των καλύτερων» για την εξυπηρέτηση, την ποιότητα και την προσωπική τους ικανοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: