Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Καταγγελία σε καφέ μπαρ με περισσότερους πελάτες. Επιτρεπόταν ο χορός

Σε 23 καταγγελίες πολιτών παγκύπρια και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού στη Λευκωσία προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των προστατευτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 το Σάββατο διενεργήθηκαν συνολικά 4.757 έλεγχοι σε παγκύπρια βάση. Από τους ελέγχους, προέκυψε μόνο μία καταγγελία υποστατικού. Πρόκειται για καφέ μπαρ στη Λευκωσία, το οποίο εντοπίστηκε με περισσότερους πελάτες, από ό,τι θα έπρεπε με βάση τα τετραγωνικά του χώρου, ενώ επέτρεψε και τον χορό. Η Αστυνομία επέδωσε εξώδικο πρόστιμο, ύψους 500 ευρώ στον ιδιοκτήτη του υποστατικού.

Εξάλλου, στη Λευκωσία έγιναν 6 καταγγελίες πολιτών έπειτα από 1.700 ελέγχους, στη Λεμεσό σημειώθηκαν 5 καταγγελίες πολιτών έπειτα από 503 ελέγχους, Λάρνακα καταγγέλθηκαν 4 άτομα έπειτα από 617 ελέγχους και στην Πάφο διενεργήθηκαν 398 έλεγχοι χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 562 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 8 άτομα, στην περιοχή Μόρφου δεν υπήρξαν καταγγελίες έπειτα από 561 ελέγχους, ενώ το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 384 και 32 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: