Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Αυτόν σκότωσαν έξω από σουβλατζίδικο

Στο ποινικό περελθόν του  58χρονου άντρα και στις κόντρες που είχε με ανθρώπους της νύχτας το τελευταίο διάστημα, αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή να «φάνε» τον επονομαζόμενο «Κεφάλα» της Φιλαδέλφειας.

 Το όνομα του πρώην πυγμάχου, είχε εμπλακεί σε δικογραφία με κυκλώματα εκβιαστών και προστασίας καταστημάτων καθώς στη Δίωξη Εκβιαστών ήταν γνωστός για συμμετοχή σε ομάδες νονών στη βορειοδυτική Αττική. Έτσι, στο πλαίσιο της ανακατανομής και αναδιάταξης της νύχτας αλλά και σε κάποιες διαφορές που φέρεται να είχε με άλλους, σφράγισαν συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα. 

Οι δύο εκτελεστές με το παπάκι, ακολουθούσαν το σκούτερ του 58χρονου και όταν αυτός σταμάτησε σε καντίνα στην οδό Ιφιγενείας, τον πλησίασαν και μπροστα στα μάτια εργαζομένων και πελατών τον πυροβόλησαν στο στήθος και εξαφανίστηκαν. Οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών στρέφονται στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και μετράει πολλούς νεκρούς και τραυματίες


https://www.protothema.gr/greece/article/1124278/dolofonia-sti-metamorfosi-xekatharisma-logariasmon-vlepei-i-astunomia/

Δεν υπάρχουν σχόλια: