Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Μέχρι τέλος Μαρτίου ανοίγουν και τα 110 ξενοδοχεία της Πάφου

 

Ανοίγουν τις πύλες τους και τα 110 ξενοδοχεία της Πάφου μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, με το καθολικό Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσει η τουριστική σαιζόν στην επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνο Μιχαηλίδη, ο οποίος ανέφερε πως μέχρι τέλη Μαρτίου ανοίγουν τις πύλες τους και τα 110 ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Μιχαηλίδης ανέφερε πως η επισκεψιμότητα θα ξεκινήσει από την δεύτερη εβδομάδα του Απρίλη, σημειώνοντας πως έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από την Ευρώπη και συγκεκριμένα και από την Αγγλία που χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη αγορά της Πάφου.
Ενόψει της Ουκρανικής κρίσης, ο κ Μιχαηλίδης ανέφερε πως υπάρχει μείωση στον αριθμό των κρατήσεων ωστόσο εκτίμησε πως αυτό αναμένεται να διαφοροποιηθεί το επόμενο διάστημα.
Παρατήρησε ωστόσο πως ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Πάφου δεν αναμένει να αναπληρώσει το χάσμα που αφήνει πίσω της η ρωσική αγορά, αλλά σίγουρα, όπως είπε, εάν η ρωσική αγορά δεν επανεκκινήσει κάποιες από τις κρατήσεις θα μπορέσουν να ανακτηθούν αλλά όχι όλες, όπως είπε.
Ο κ. Μιχαηλίδης ερωτηθείς σχετικά σημείωσε πως η ανάκτηση θα γίνει εκτός από την Αγγλία και από τις καινούργιες αγορές όπως την Γαλλία, την Πολωνία, την Ιταλία, το Βέλγιο και το Ισραήλ που μπορεί να είναι μια μικρή μεν, αλλά αρκετή καλή αγορά για την Πάφο.
Σχετικά με τον εγχώριο τουρισμό ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου ανέφερε πως είναι κάπως νωρίς, λέγοντας πως οι Κύπριοι επισκέπτες τείνουν να κλείνουν τελευταία στιγμή.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: