Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Εκδήλωση τιμής. 200 συν ένα χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

 Εθνική Εκδήλωση για τα «200 συν ένα χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση» διοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 7:30μμ στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού και η Διδασκαλική Παράταξη ΠΑ.Δ.Ε.Δ. Πρωτοπορία, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη.
Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης και Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Α. Λεμεσού κ. Δημήτρης Μικελλίδης με θέμα: «Εάν αποσυνδέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις (Οδυσσέας Ελύτης από τον Μικρό Ναυτίλο, 1985). Αλήθεια, 200 χρόνια μετά, τι απομένει, αν αποσυνδέσουμε την Ελληνική Επανάσταση»;

Την εκδήλωση διανθίζει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη χορωδία «Σπύρος Καψάσκης» υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Παντελίδη,  χορευτικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο «Διόνυσος» (διδασκαλία χορών Μιχάλης Λανίτης) και απαγγελίες από μέλη της ΠΑ.Δ.Ε.Δ. Πρωτοπορία. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ με απαραίτητη κράτηση στα τηλ 99888264 ή 99 417092 ή 99 408426, τηρουμένων όλων των μέτρων κατά της πανδημίας covid 19.

Δεν υπάρχουν σχόλια: