Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Συνεχίζονται οι επαφές του ΣΙΚΑΠ με εκπροσώπους της Ουκρανικής πρεσβείας

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις επαφές του, ενόψει της συγκέντρωσης της ερχόμενης Τρίτης  22 Μαρτίου 2022 στις 4.00 το απόγευμα στη Μουσική Σκηνή «Αυλαία», στην οδό Νικολάου Έλληνα 24 στην Πάφο με όλους τους ιδιοκτήτες κέντρων,  με θέμα την εργοδότηση και γενικά βοήθεια των Ουκρανών προσφύγων, που φτάνουν στην Πάφο και την Κύπρο, γενικότερα.

Σήμερα ο Πρόεδρος Άγγελος Ονησιφόρου με τον εκτελεστικό γραμματέα Πέτρο Κεχριώτη συναντήθηκαν με την εκπρόσωπο της Ουκρανικής Πρεσβείας στην Πάφο και μέλος της κοινότητας Ουκρανο Κυπριακής φιλίας Τατιάνα Ανδρεάδη.

Ζητήθηκαν πληροφορίες από τον ΣΙΚΑΠ για τον αριθμό των Ουκρανών προσφύγων που βρίσκονται στην Πάφο και συμφωνήθηκε ο τρόπος με τον οποίο ο Σύνδεσμος θα έρχεται σε επαφή μαζί τους με σκοπό την εργοδότησή τους στα κέντρα αναψυχής.

Την ερχόμενη Τρίτη στη συνάντηση που διοργανώνει ο ΣΙΚΑΠ θα λάβουν μέρος και εκπρόσωποι της Ουκρανικής Πρεσβείας, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό.

Για όποιες πληροφορίες, αναφορικά με τη διαδικασία εργοδότησης προσωπικού προσφύγων από την Ουκρανία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον εκτελεστικό γραμματέα του ΣΙΚΑΠ Πέτρο Κεχριώτη στο τηλ. 99422527.





Δεν υπάρχουν σχόλια: