Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Η κατάσταση του οδικού δικτύου προς το Τρόοδος

 Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω παγετού που έχει σχηματιστεί στο οδόστρωμα, είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, και συγκεκριμένα οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, λόγω του παγετού, οι δρόμοι στο οδικό δίκτυο στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους γενικότερα, είναι ολισθηροί.
Η Αστυνομία συστήνει σε όσους θα διακινούνται στις ορεινές περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ οι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.
Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο των ορεινών και αστικών περιοχών, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα, το πρωί σήμερα Τετάρτη, 16 Μαρτίου.
Η Αστυνομία καλεί όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών δυστυχημάτων.
Επισημαίνει ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη και γι’ αυτό προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: