Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Χλώρακα

 Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Χλώρακα διαπράχθηκε χθες στις 23:10. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, άντρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, φορούσε γάντια στα χέρια και μαύρα ενδύματα, σταμάτησε με όχημα έξω από περίπτερο που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Χλώρακα.
Μπήκε στο περίπτερο και προτάσσοντας πιστόλι και μιλώντας ελληνικά ζήτησε χρήματα από την 46χρονη υπάλληλο του περιπτέρου.

Όταν η 46χρονη του ανέφερε ότι δεν είχε στο ταμείο χρήματα, αυτός πήγε πίσω από τον πάγκο, τράβηξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και απέσπασε όλο το συρτάρι μαζί με τα χρήματα τα οποία υπολογίζονται να είναι γύρω στα 1.800 ευρώ. Ακολούθως ο άγνωστος εξαφανίσθηκε πεζός. .
Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δράστης είχε κλαπεί. Σήμερα αναμένεται η ιδιοκτήτρια του οχήματος να μεταβεί στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για κατάθεση.
Εξάλλου σε άλλη περίπτωση, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, σημειώθηκε απόπειρα ληστείας στην Πάφο.
Συγκεκριμένα, είπε ο κ. Νικολάου, καταγγέλθηκε χθες στις 21:30 ότι το βράδυ της 14ης Μαρτίου στις 23:00 περίπου, σε περίπτερο που βρίσκεται επί της οδού Πριάμου, μετέβη άντρας με καλυμμένο πρόσωπο φορώντας μαύρα ρούχα και ζήτησε χρήματα προτάσσοντας ομοίωμα πιστολιού.
Όταν η 47χρονη υπάλληλος αρνήθηκε να του τα δώσει, αυτός τράπηκε σε φυγή χωρίς να κλέψει οτιδήποτε.
Οι έρευνες συνεχίζονται και για τις δύο υποθέσεις από το ΤΑΕ Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: