Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Άστεγος έδωσε τα τελευταία χρήματά του σε φοιτήτρια για να γυρίσει σπίτι της. Δείτε τι έκανε εκείνη

 

Η 22χρονη Ντομινίκ Χάρισον Μπέτζεν είχε βγει ένα βράδυ τον περασμένο μήνα και είχε πιει λίγο παραπάνω.

Ξαφνικά και ενώ περπατούσε σε μια κακόφημη γειτονιά, στο Λονδίνο της Αγγλίας, συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει την κάρτα της και δεν κρατούσε μετρητά για να πάρει ταξί.

Τότε είδε έναν άντρα, βρώμικο στην όψη, ο οποίος έμοιαζε ταλαιπωρημένος να την περπατάει προς το μέρος της. Εκείνη στην αρχή φοβήθηκε τον άστεγο… Όταν όμως την πλησίασε η νεαρή βρέθηκε προ εκπλήξεως… Ο Ρόμπι της έδωσε τις τελευταίες λίρες που είχε πάνω του για να γυρίσει ασφαλής σπίτι της!

«Ξαφνικά κατάλαβα ότι δεν είχα χρήματα και τότε με προσέγγισε ένας άστεγος και μου έδωσε τα μοναδικά χρήματα που είχε. Επέμεινε να τα πάρω για να πάρω ταξί και να επιστρέψω με ασφάλεια στο σπίτι μου».

Άστεγος έδωσε τα τελευταία λιγοστά χρήματα του σε φοιτήτρια για να γυρίσει σπίτι της. Κι εκείνη βρήκε έναν υπέροχο τρόπο να τον βοηθήσει…

Μπορεί να μην πήρε τα χρήματα ποτέ, αλλά συγκινήθηκε από τη χειρονομία του και αποφάσισε να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Σκέφτηκε έτσι να περάσει 24 ώρες στον δρόμο μαζί του συγκεντρώνοντας χρήματα, τα οποία θα του εξασφαλίσουν το ενοίκιο ενός διαμερίσματος.

Μάλιστα, εκείνος φαίνεται πως έχει βοηθήσει πολλούς πολίτες, επιστρέφοντας πορτοφόλια σε πεζούς και προσφέροντας το κασκόλ του σε ανθρώπους, οι οποίοι είχαν ανάγκη να ζεσταθούν.

«Έμεινε άστεγος χωρίς να είναι δικό του λάθος και δεν μπορεί να βρει δουλειά επειδή δεν έχει σπίτι. Τον έψαχνα επί 4 νύχτες και αρχικά είχα χάσει τις ελπίδες μου πως θα τον συναντήσω ξανά για να τον ευχαριστήσω».

Μάλιστα, η 22χρονη ξεκίνησε και έναν έρανο μέσω Facebook και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 11.070 λίρες

«Δεν μπορώ απλά να του δώσω τα χρήματα, αλλά πρέπει και να βιώσω τις δυσκολίες που συναντά ένας άνθρωπος κάθε μέρα».


https://spicynews12.eu/astegos-edose-ta-teleytaia-ligosta-chrimata-toy-se-foititria-gia-na-gyrisei-spiti-tis-ki-ekeini-vrike-enan-yperocho-tropo-na-ton-voithisei/

Δεν υπάρχουν σχόλια: