Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Όλοι στην συγκέντρωση του ΣΙΚΑΠ με θέμα τη διαδικασία εργοδότησης Ουκρανών προσφύγων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου - ΣΙΚΑΠ, καλεί τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής σε συνάντηση  με θέμα «την διαδικασία εργοδότησης Ουκρανών προσφύγων αλλά και την παροχή βοήθειας προς τους ανθρώπους αυτούς». Παρών στη συνάντηση και εκπρόσωπος της Ουκρανικής Πρεσβείας στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ, Άγγελος Ονησιφόρου, ανέφερε ότι η συγκέντρωση έχει ορισθεί για την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 στις 4.00 το απόγευμα στη Μουσική Σκηνή «Αυλαία», στην οδό Νικολάου Έλληνα 24 στην Πάφο.

Όπως είπε, εκεί θα ενημερωθούν τα μέλη μας και γενικά όλοι οι ιδιοκτήτες κέντρων για τη διαδικασία εργοδότησης Ουκρανών προσφύγων.  Γι΄ αυτό, πρόσθεσε, θέλουμε όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου μας, της πόλης και επαρχίας Πάφου, να προσέλθουν στη συγκέντρωση, να αγκαλιάσουν τον Σύνδεσμο μας και τις πρωτοβουλίες του, ούτως ώστε, κι εμείς με τη σειρά μας να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε για να καλύψουν τις ανάγκες που έχουν σε προσωπικό.

Επίσης, τόνισε, έχουμε αποφασίσει να βοηθήσουμε τους Ουκρανούς πρόσφυγες κατά την εδώ διαβίωσή τους, πράγμα το οποίο έχουμε υποσχεθεί στη συνάντηση που είχαμε την περασμένη εβδομάδα στην Ουκρανική Πρεσβεία με τον Ουκρανό Πρέσβη αλλά και με αντιπροσωπεία της κοινότητας Ουκρανο – Κυπριακής φιλίας.

Οι άνθρωποι αυτοί, ανέφερε, μας εμπιστεύονται κι έχουν ζητήσει με επιστολή τους από εμάς (ΣΙΚΑΠ) να συμβάλλουμε στην στήριξη των Ουκρανών προσφύγων, που έρχονται στην Κύπρο, σε όλα τα επίπεδα.



Να σημειωθεί ότι, ο ΣΙΚΑΠ δραστηριοποιείτε με πολύ μεγάλη επιτυχία  στον κλάδο των κέντρων αναψυχής εδώ και 35 χρόνια, κάτι για το οποίο ενημερώθηκαν στην Ουκρανική Πρεσβεία και για το λόγο αυτό μας εμπιστεύτηκαν, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είμαστε ο μοναδικός σύνδεσμος κέντρων αναψυχής – ΣΙΚΑΠ – με τη συνεργασία φυσικά της Παγκύπριας Ομοσπονδίας – ΟΣΙΚΑ-, που επισκέφτηκε την πρεσβεία της Ουκρανίας και εξέφρασε την ετοιμότητά του για εργοδότηση Ουκρανών προσφύγων αλλά και παροχή βοήθειας για στην καλύτερη εδώ, διαβίωσή τους, σημείωσε.

Συνάδελφοι των κέντρων αναψυχής Πάφου, σας περιμένουμε την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 στη Μουσική Σκηνή «Αυλαία», στην οδό Νικολάου Έλληνα 24 στην Πάφο. Ελάτε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία εργοδότης Ουκρανών προσφύγων. Ελάτε να καταγράψουμε τις ανάγκες που υπάρχουν σε προσωπικό.

Ελάτε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Ελάτε κοντά στο σύνδεσμό μας – ΣΙΚΑΠ-.

Πληροφορίες στο 99422527. Πέτρος Κεχριώτης, εκτελεστικός γραμματέας ΣΙΚΑΠ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: