Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Εμπρησμός αυτοκινήτου στην Πάφο

 

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία την φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα στην Πάφο . Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου σήμερα το πρωί στις 04:34, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στην Πάφο. Το όχημα, μάρκας VW POLO, βρισκόταν σταθμευμένο χωρίς επιβαίνοντες σε ανοιχτό χώρο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Για την κατάσβεση της είπε ο κ. Νικολάου ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό και τον αστυνομικό σταθμό Πάφου.
Το όχημα φαίνεται εγγεγραμμένο σε πρόσωπο κάτοικο Λεμεσού ωστόσο σημείωσε, από περαιτέρω εξετάσεις φέρεται να έχει αγοραστεί πρόσφατα από κοπέλα στην Πάφο η οποία αναζητείται.
Από τις εξετάσεις που διενήργησε η πυροσβεστική και ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία είπε ο κ. Νικολάου η η φωτιά αποδίδεται σε κακόβουλη ενέργεια με την χρήση εύφλεκτης ύλης. Οι ζημιές περιορίστηκαν στο μπροστινό μέρος του οχήματος και συγκεκριμένα, όπως είπε, στην μηχανή , στο μπροστινό καπό και στον δεξιό προφυλακτήρα χωρίς να επεκταθεί σε όλο το όχημα.
Η Αστυνομία ελέγχει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής αλλά και για την εξασφάλιση μαρτυρίας.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται με στόχο την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: