Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Τους τσάκωσαν στην Πάφο με κλεμμένο αυτοκίνητο

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Στρουμπιού εντόπισαν γύρω στις 4.40 χθες το απόγευμα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, να κινείται ύποπτα σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το εν λόγω όχημα το οποίο ακινητοποιήθηκε σε λασπωμένο χωράφι. Ο οδηγός του οχήματος βγήκε από αυτό και διέφυγε τρέχοντας ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα παρέμειναν στο σημείο.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι τα δύο πρόσωπα είναι 21χρονος και 24χρονος και οι δύο από την επαρχία Πάφου ενώ από την έρευνα που διενεργήθηκε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα καθώς και εργαλεία, για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση και κατοχή τους και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, ήταν προϊόν κλοπής, μετά από διάρρηξη που διαπράχθηκε σε οικία το προηγούμενο διάστημα. Οι δύο νεαροί τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.https://www.cypruspolicenews.com/archives/10395

Δεν υπάρχουν σχόλια: