Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Τα κορυφαία Βρετανικά ΜΜΕ εκθειάζουν τη Σκόπελο!

Μπαράζ δημοσιότητας έχει δημιουργηθεί με επίκεντρο της Σκόπελο το τελευταίο διάστημα από σημαντικά Βρετανικά ΜΜΕ, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ενημερωτικές προσπάθειες του Δήμου  και της Επιτροπής Τουρισμού προς έγκριτους τουριστικούς συντάκτες, διεθνή μέσα ενημέρωσης και οργανισμούς όπως τα Γραφεία ΕΟΤ.

Η πιο πρόσφατη διεθνής διάκριση https://www.telegraph.co.uk/travel/lists/most-popular-islands-greece-best-quiet-alternatives-2022/ αφορά το νέο επιτυχημένο άρθρο της εφημερίδας Daily Telegraph με εκατομμύρια αναγνώστες που «ανακαλύπτει» τους ιδανικούς εναλλακτικούς προορισμούς της Ελλάδας για ποιοτικές διακοπές, εφέτος το καλοκαίρι. Η Σκόπελος ξεχωρίζει ως το νησί μακριά από την κοσμοσυρροή με τις ανυπέρβλητες φυσικές ομορφιές, τον Άη Γιάννη στο Καστρί, τα γραφικά χωριά και τις εξωτικές της παραλίες.   

Το αμέσως προηγούμενο διάστημα και ως αποτέλεσμα προγραμματισμένης δημοσιογραφικής αποστολής της Επιτροπής Τουρισμού, είχε δημοσιευθεί  αφιέρωμα για το νησί από το πλέον καθιερωμένο ενημερωτικό μέσο της Μ. Βρετανίας Reader’s Digest που ανέδειξε τις πρωτότυπες θεματικές περιηγήσεις Mamma Mia, τις εντυπωσιακές ακρογιαλιές, τις νέες ποδηλατικές διαδρομές, τη φιλοξενία των ντόπιων και την ποιότητα των υπηρεσιών.

«Με την προοπτική μίας καλύτερης τουριστικής σεζόν και παρακολουθώντας στενά τις διεθνείς εξελίξεις, συνεχίζουμε την προσπάθεια προβολής της Σκοπέλου σε Ελλάδα και εξωτερικό και παράλληλα διερευνούμε και προγραμματίζουμε  νέες στοχευμένες δράσεις για τους μήνες που θα ακολουθήσουν», σχολίασε σχετικά η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου.Δεν υπάρχουν σχόλια: