Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κύπρο

 Κλειστοί για όλα τα οχήματα, λόγω παγετού και χιονόπτωσης, είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος. Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει ότι κλειστοί είναι οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συγκεκριμένοι δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα, που είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.
Στην περιοχή Μόρφουα ανοικτοί είναι οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Κακοπετριάς– Pinewood, Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Κύκκου, Πεδουλά – Πλατρών, Κακοπετριάς – Σπηλιών και Προδρόμου – Λεμύθου – Κάμπου – Σταυρού της Ψώκας – Μουτουλά – Πεδουλά.
Στην Επαρχία Πάφου ανοικτοί είναι οι δρόμοι Πενταλιάς – Παναγιάς, ενώ στην Επαρχία Λεμεσού οι Πέρα Πεδίου – Πλατρών, Κυπερούντας – Καρβουνά και Αγίου Θεοδώρου – Παπούτσας.
Η Αστυνομία σημειώνει ότι στις υπόλοιπες περιοχές, το οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για την τροχαία κίνηση.
Ωστόσο, λόγω των βροχών το οδόστρωμα είναι ολισθηρό, γι’ αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.
Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη.
Προτρέπει το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: