Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, τσάκωσε κλέφτη στην Πάφο

 Σε βοήθεια ιδιοκτήτη κατοικίας, για ανακοπή υπόπτου για τη διάρρηξη της κατοικίας, προσέτρεξε μέλος της Αστυνομίας, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, χθες λίγο μετά το μεσημέρι στην Πάφο. Το μέλος της Αστυνομίας ανέκοψε άντρα ηλικίας 41 ετών, και αφού εντόπισε στην κατοχή του κλοπιμαία χρυσαφικά και κοσμήματα, προχώρησε στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χτες γύρω στις 13:00 αστυνομικός που βρισκόταν εκτός καθήκοντος και οδηγούσε το ιδιωτικό του όχημα, αντιλήφθηκε ένα άτομο να καταδιώκει κάποιον και να φωνάζει "κλέφτης, κλέφτης".
Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου καταδίωξε το άγνωστο πρόσωπο για αρκετή ώρα σε διάφορα δρομάκια και κατάφερε να το ανακόψει. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και κοσμήματα και χρυσαφικά. Αφού ο ύποπτος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των χρυσαφικών και κοσμημάτων, το μέλος της ΥΑΜ προχώρησε στη σύλληψη του για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας, καθώς και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.
Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 41χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου. Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα κοσμήματα που είχε στην κατοχή του είχαν κλαπεί από την κατοικία του 67χρονου που τον καταδίωκε.
Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, όταν επέστρεψε στο σπίτι του βρήκε το άτομο αυτό να κλέβει. Στη συνέχεια αυτό τράπηκε σε φυγή για να εντοπιστεί λίγο αργότερα από τον αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: