Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Δύο ληστείες στην Πάφο

Η Αστυνομία διερευνά δύο υποθέσεις ένοπλων ληστειών που διαπράχθηκαν μετά τις 6μ.μ. χθες, στην Πάφο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η πρώτη ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 6.15μ.μ. χθες, όταν σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν σε περίπτερο, ενώ τρίτο άτομο, τους περίμενε σε αυτοκίνητο έξω από το περίπτερο.

Όπως διαπιστώθηκε, το ένα από τα δύο πρόσωπα που εισήλθαν στο περίπτερο, είχε στην κατοχή του όπλο (πιθανόν κοντόκαννο κυνηγετικό), το οποίο προέταξε στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ενώ το δεύτερο πρόσωπο κατάφερε και απέσπασε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή και στη συνέχεια, αφού εξήλθαν του περιπτέρου, εισήλθαν εντός του οχήματος που τους ανέμενε και τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, οι ύποπτοι είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, ενώ τη στιγμή της ληστείας έφεραν κουκούλες και σκούρα ρούχα.
Όσον αφορά τη δεύτερη ληστεία, διαπράχθηκε γύρω στις 6.25μ.μ. χθες, όταν σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, δύο πρόσωπα εισήλθαν σε περίπτερο, και υπό την απειλή όπλου (πιθανόν κοντόκαννου κυνηγετικού), το οποίο προέταξε ο ένας εκ των δύο στην υπάλληλο του περιπτέρου, απέσπασαν από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό και δύο πακέτα τσιγάρα και στη συνέχεια, αφού εξήλθαν του περιπτέρου, εισήλθαν εντός οχήματος και τράπηκαν σε φυγή.
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: