Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο με κυνηγετικό όπλο

Καταγγέλθηκε χθες το μεσημέρι στην Αστυνομία από κάτοικο χωριού της επαρχίας Λάρνακας ότι, ενώ βρισκόταν σε χωράφι πλησίον της μάντρας που διατηρεί στην επαρχία Λάρνακας, άκουσε πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο και αμέσως μετά κραυγή σκύλου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο σημείο θεάθηκε άντρας ηλικίας 32 ετών να κρατά κυνηγετικό όπλο και να εισέρχεται στην οικία του.

Ο σκύλος επέστρεψε στη μάντρα όπου ο παραπονούμενος πρόσεξε ότι αυτός έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα του, πιθανόν από σκάγια και μετά την πάροδο λίγων λεπτών, ο σκύλος απεβίωσε.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη του Περιφερειακού Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, όπου διενήργησαν εξετάσεις, ενώ παρέλαβαν τον σκύλο για τη νενομισμένη νεκροτομή για εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου του.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 32χρονου, βάσει του οποίου συνελήφθη. Διενεργήθηκε επίσης έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, δύο κυνηγετικά όπλα και μία τσάντα η οποία περιείχε 110 πλήρη φυσίγγια διαφόρων μαρκών.

Ο συλληφθείς τέθηκε υπό κράτηση ενώ η Αστυνομία για τα ζώα συνεχίζει τις εξετάσεις.    https://www.cypruspolicenews.com/archives/10346

Δεν υπάρχουν σχόλια: