Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Πέταξε από το μπαλκόνι τα δύο ανήλικα ανίψια της

Απίστευτο περιστατικό στο Αιγάλεω. Μια γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι τα δύο ανήλικα ανίψια της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα επισκέφθηκε σήμερα το σπίτι της αδερφής της, στο Αιγάλεω και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άρπαξε τα δύο ανήλικα παιδιά της αδερφής της και τα πέταξε από το μπαλκόνι, ενώ στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό.

Η μητέρα των παιδιών είναι σε κατάσταση σοκ. Όταν  έφθασε το ΕΚΑΒ στο σημείο παρέλαβε τα τραυματισμένα παιδιά και τη θεία τους και  τα μετέφερε στο νοσοκομείο.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 2  και 5 ετων νοσηλεύονται στο Παίδων, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Η θεία τους μεταφέρθηκε στο Θριάσιο.




Οι πληροφορίες από τους μάρτυρες του περιστατικού λένε ότι η θεία και αδερφή της μητέρας των παιδιών έφτασε στο σπίτι, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Ναυπάκτου, λίγο πριν τις 10 το πρωί και περίπου μισή ώρα μετά, για άγνωστο λόγο, επικράτησε πανικός. Μάλιστα, όπως ανέφερε γειτόνισσα της οικογένειας η θεία αφού πέταξε τα παιδιά, πέταξε και γλάστρες από το μπαλκόνι, χωρίς ευτυχώς να πέσουν πάνω τους.
Η μητέρα των παιδιών ήταν στο σπίτι, αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ενώ ο πατέρας τους έλειπε στη δουλειά του από την οποία επέστρεψε σοκαρισμένος μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: