Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα στη Λεμεσό

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04:20 το πρωί περίπολο του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισε να κινείτε στη Λεωφόρου Μακαρειου, όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο πρόσωπα και σύμφωνα με τους αριθμούς εγγραφής του είχε καταγγελθεί στις 21 Μαρτίου ως κλοπιμαίο.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο οδηγό να σταματήσει ωστόσο αυτός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Ο οδηγός του οχήματος παραβίασε κόκκινους σηματοδότες και οδηγούσε με πολύ επικίνδυνο τρόπο με αποτέλεσμα στην συνέχεια να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να κτυπήσει σε νησίδα να πλαγιολισθήσει και να ακινητοποιηθεί.

Τα μέλη της Αστυνομίας, βοήθησαν και έβγαλαν εκτός οχήματος το ένα εκ των δύο προσώπων, ενώ το δεύτερο που είχε εγκλωβιστεί, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Όπως διαπιστώθηκε, από τα μέλη της αστυνομίας, εντός του οχήματος επέβαιναν δυο πρόσωπα ηλικίας 25 και 22 ετών. Από ερευνά που έγινε στο όχημα εντοπίστηκε μεταμφεταμίνη βάρους 4 γραμμαρίων περίπου.

Και τα δύο πιο πάνω πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις, ενώ την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και την Τροχαία Λεμεσού.

Οι δυο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.https://www.reporter.com.cy/police/article/934751/epeisodiaki-katadioxi-nearon-anetrapi-to-ochima-toys-egglobistike-o-odigs

Δεν υπάρχουν σχόλια: