Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Τους πέρασαν χειροπέδες για τον τραυματισμό 18χρονου στην Πάφο

 

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου σε σχέση με τον τραυματισμό 18χρονου. Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπο Tύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Νικολάου αρχικά η Αστυνομία, προχώρησε στην σύλληψη 24χρονου ο οποίος τελεί υπό 3ήμερη προσωποκράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ χτες στις 17:00 συνελήφθη και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 22 ετών.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο πρόσωπα είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τραυματισμού και απειλής.
Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, στις 10 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00 λήφθηκε πληροφορία από το Νοσοκομείο Πάφου ότι μεταφέρθηκε εκεί τραυματίας, ηλικίας 18 ετών.
Όπως διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, αυτός έφερε διάφορα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και ακολούθως έγινε εισαγωγή και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, ωστόσο τα τραύματα του δεν ήταν σοβαρά.
Ο παραπονούμενος σε γραπτή κατάθεση του, κατονόμασε δύο συγκάτοικους του, ο ένας ηλικίας 24 ετών και ο δεύτερος ηλικίας 22 ετών. Σημειώνεται πως ο παραπονούμενος πήρε εξιτήριο μετά την περίθαλψη του.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: